top of page

Ammattina Vaikuttaja -valmennus 

Valmennus on kehitetty kaikille, jotka haluavat kaupallistaa oman sosiaalisen median kanavat. Valmennuksen tulokset puhuvat puolestaan ja nämä pääset lukemaan sivun alhaalta.

Ammattina Vaikuttaja on ensimmäinen ja ainoa valmennus, joka vastaa koko vaikuttaja-alan ongelmaan. Puolueettoman ja oikeellisen tiedon antamiseen sellaiselta taholta, joka on itse kädet savessa myynyt erikokoisia -ja erilaisia vaikuttajia. Arvo Agendan päävalmentaja Janika Tommila on johtanut yhtä suomen suurinta vaikuttajamarkkinointitoimistoa sekä myynyt suoraan yrityksille lukuisia vaikuttajia. Janikan tieto ei rajoitu siis vain yhden tilin myynnissä onnistumiseen, vaan satojen tilien onnistuneeseen kaupallistamiseen ja myyntiin. 

Ammattina Vaikuttaja- valmennus

675 €

675

Konkreettinen ja tuloskeskeinen valmennus vaikuttajille, joiden pääkanava on TikTok tai Instagram.

Ammattina Vaikuttaja -valmennus

Ammattina Vaikuttaja -valmennus on suosittu ja tuloskeskeinen valmennus, jota vaikuttaja voi omaan tahtiin suorittaa. Valmennuksen on käynyt satoja vaikuttajia ja tästä huolimatta 100% valmennettavista on antanut arvostelun, että valmennus on rahansa arvoinen ja he ovat tyytyväisiä valmennukseen.
 
 Valmennuksen yksi tärkeimpiä tehtäviä on nostaa vaikuttajien tulotasoa ja tämän myötä mahdollistaa vaikuttamisesta ammatti. Valmennus koostuu kymmenestä moduulista ja valmennus on rakennettu Arvo Agendan omaan asiakasportaaliin. Portaalissa on kattavasti video- ja tekstimateriaaleja sekä se sisältää tehtäviä.  Valmennuksen sisältö aukeaa valmennettaville heti nähtäväksi. Oston jälkeen asiakas pääsee luomaan salasanan sivustolle, jossa materiaalit ovat saatavilla.
 

 
VALMENNUKSEN SISÄLTÖ
  • Valmennuksen jälkeen osaat hinnoitella itsesi Instagramissa ja TikTokissa sekä tiedät miten näiden alustojen mainosoikeudet tulisi hinnotella.​

  • Tiedät jatkossa mitkä asiat vaikuttavat hinnoitteluun ja osaat luontevasti pyytää sekä ennen kaikkea perustella korkeampia hintoja kaupalliselle yhteistyölle

  • Opit millä perusteilla yritykset tekevät ostopäätöksen ja vaikuttajat valitaan

  • Teemme henkilökohtaisesti vain sinulle personoidun myynitekstin, jonka saat vapaaseen käyttöösi. Tekstin sisältö perustuu valmennuksessa tehtyyn mediakorttiin ja sinun sosiaalisen median tiliin. Sinulle jää ikuiset käyttöoikeudet tekstiin, eikä tekstejä koskaan kopioida vaan kaikki on personoitu. Teksti tehdään suomen kielellä.

 

  • Kerromme miten asiakkaita lähestytään sähköpostissa, puhelimessa ja kasvotusten

  • Kerromme miten pääset PR-toimistojen -ja vaikuttajamarkkinointitoimistojen listoille sekä annamme suorat kontaktit toimistoihin, joihin me luotamme. Autamme sinut listoille parhaan osaamisemme mukaan.

 

IMG_6995.jpg
IMG_6996.jpg

Palaute Ammattina Valmennuksen käyneeltä vaikuttajalta

Tämä valmennus tuli niin hyvään saumaan mun tilin kasvun kanssa ja oon suoraan saanut nostettua hinnat järkeviksi. Siinä missä aiemmin mietin, että kehtaanko pyytää tämän verran -
 ei ne kuitenkaan maksa, niin laitan varman päälle tän, oon siirtynyt siihen, että pystyn itsevarmana sanomaan hinnan ja myös kieltäytymään yhteistöistä mitkä ei lähellekään kohtaa sen kanssa.
Kieltäytynyt esim. sellasista summista, jotka saadessani olisin aiemmin hyppiny riemusta.
 
Nykyään pidän omia puoliani ja luotan, että ne oikeat kunnolla maksavat kumppanit vielä löytyy, enkä myy itseäni enää halvalla, vaikka yritykset yrittäiskin tinkaa. Laatu korvaa määrän <3 
* Palautteen antamisen jälkeen vaikuttaja kertoi Arvo Agendalle tehneensä elämänsä suurimman yhteistyön meidän oppien perusteella, jossa rahapalkkio oli 6 790 euroa ja vaikuttaja sai tämän lisäksi 2 000 euron tuotteet veloituksetta.
bottom of page