top of page

Mainonnan analysointi & markkinointistrategia

Mitä tarkoittaa mainonnan analysointi?

Mainonnan mittaamisella on konkreettisia hyötyjä yrityksille, jotka haluavat säästää rahaa ja välttää mainehaittoja. Strategisesti toteutettu mainonta perustuu syvälliseen analyysiin, joka tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja mahdollistaa markkinointistrategioiden jatkuvan optimoinnin. Strateginen mainonta ei kuitenkaan ole tylsää ja jäykkää. Se antaa tietoa, jonka pohjalta on helppo tehdä oikeita ratkaisuja.

 

Mainonnan analysointi ei rajoitu vain ROI:n ja kampanjoiden suorituskyvyn mittaukseen, vaan se tarjoaa laajempaa näkökulmaa. Selvitämme, että miten kohdeyleisö reagoi, mitä kilpailijat tekevät, ja missä piilee mahdolliset riskit. Tällainen tieto auttaa yrityksiä käyttämään rahaa järkevästi ja välttämään hukkainvestointeja.

Arvo Agendan tavoitteena on varmistaa, että jokainen mainoseuro on investoitu mahdollisimman tehokkaasti.

Rahaa saa ja pitää käyttää, jos haluaa isoja tuloksia. Meidän tehtävämme on maksimoida tuotto. Syvällinen ymmärrys markkinoinnista mahdollistaa parempia tuloksia. Haluamme mainonnan analysoinnin lisäksi luoda perustan yrityksen markkinoinnin menestykselle markkinointistrategian avulla.

Markkinointi on tehokasta ja tuottavaa, kun ollaan oikeassa kanavassa oikeaan aikaan. Aloittaminen on yleensä vaikeinta. Me annamme sinulle avaimet käteen -konseptin, jossa on juuri teidän tavoitteisiinne mietityt markkinointikanavat sekä strategia.

Toimiva markkinointistrategia antaa joustavuutta ja luo selkeitä raameja, jotta tulevaisuudessa vältetään huteja. Markkinointistrategiaan määritellään maksetun mainonnan budjetti, ulkopuoliset kulut, järjestelmät ja arvioidut resurssit. Lisäksi kerromme selkeästi, missä kanavissa ja miksi sinun tulee olla esillä. Olemme luovia ja ymmärrämme lukuja.

Tutkimme myös aikaisemmin tehtyjä markkinointi-investointeja ja  keskustelemme tarvittaessa yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta saamme aidosti oikean kokonaiskuvan siitä mihin rahaa käytetään ja miten.  

Hinta alkaen 3 970 € + alv

bottom of page