top of page

Arvo Agenda

Perustettu arvojen vuoksi. 

Voiko vastuullinen yritys asettaa ensisijaiseksi tavoitteekseen asiakkaan menestymisen taloudellisesti? Arvo Agendan mielestä voi. Emme näe vastuullisuutta ja taloudellista menestystä ristiriitaisina, irrallisina asioina, vaan päinvastoin – ne kulkevat käsi kädessä. 

Arvo Agendan tarina

Arvo Agenda sai alkunsa vuonna 2023 niin kliseisesti, kun kaikki aina saa. Oli ongelma. 

Ei ollut yritystä, jossa viihtyisimme töissä. Onko syy siinä, että olemme vain liian vaativia vai siinä, että tiedämme yritysten voivan pystyä parempaan? Mene ja tiedä. Tässä on Arvo Agenda.

 

Syntyi markkinointiviestinnän toimisto, jonka nimi kertoo jo itsestään paljon: Arvo Agenda. Me emme vain tuota markkinointia, vaan haluamme tuoda mukanaan uudenlaisen lähestymistavan markkinointiin.

 

Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme menestymään markkinoinnin keinoin pitkäjänteisesti. Tämä ei ole tyhjä lupaus, vaan Arvo Agendan asiakkaat ovat konkreettisesti saavuttaneet merkittäviä tuloksia yhteistyön myötä. Arvo Agendan menestyksen salaisuus piilee vahvassa arvomaailmassa, johon se perustamme kaiken toimintamme. Emme ota asiakkaita, jos emme aidosti usko heidän liiketoimintaansa ja mahdollisuuteen menestyä.

Janika, Arvo Agendan perustaja on aina pyrkinyt toimimaan arvojensa ohjaamana. Hänen intohimonsa vastuulliseen liiketoimintaan on näkynyt jokaisessa päätöksessä, ja hän on sitoutunut siihen, että asiakkaat voivat aina luottaa hänen sanaan ja yritykseen. Arvo Agendalla ei tavoitella pikavoittoja asiakkaan kustannuksella, vaan olemme sitoutunut pitkäjänteiseen liiketoimintaan, joka perustuu vastuullisuuteen. Yhteinen arvopohja luo vahvan pohjan yhteistyölle ja varmistaa, että kaikki osapuolet jakavat saman näkemyksen vastuullisesta liiketoiminnasta.

Haluatko jutella tarkemmin, että miten Arvo Agenda voisi auttaa juuri teitä?

Janika Tommila, Arvo Agenda
bottom of page