top of page

Arvo Agenda 2.0

Updated: Jan 8

Vuonna 2023 perustettu Arvo Agenda on kulkenut merkittävän matkan brändiuudistuksen myötä. Alun perin vaikuttajien ja henkilöbrändien kaupallisena valmentajana toimineesta yrityksestä on kehittynyt vuonna 2024 monikanavainen markkinointitoimisto. Kun Arvo Agenda perustettiin oli tiedossa, että sen aikainen liiketoiminta ei ole ikuinen. Arvo Agendan sydän sykkii edelleen vaikuttajille, mutta tänä päivänä haluamme keskittyä myös muihin tuottaviin digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin. Tämä muutos ei ainoastaan heijastele yrityksen kasvua, vaan myös sen ketteryyttä sopeutua muuttuvaan liiketoimintaympäristöön ja seurata omaa selkeää visiota tulevaisuudelle.


Arvo Agenda on nyt vahvempi, kokeneempi ja innovatiivisempi kuin koskaan, tähtäimenään luoda digitaalisen markkinoinnin avulla asiakkailleen kestävää arvoa. Janika Tommila, Arvo Agendan perustaja ja edelleen toimitusjohtajana, on näytellyt keskeistä roolia tässä muodonmuutoksessa. Janikan visionäärisyys ja kyky lukea markkinatrendejä ovat olleet avainasemassa, kun yritys on ottanut askelia kohti uutta suuntaa. Muutos on hyvästä.


Arvo Agenda ei ole vain markkinointitoimisto; se on arvopohjainen kumppani kasvua hakeville yrityksille. Arvo Agendan ydintarkoituksena on luoda digitaalisen markkinoinnin keinoin merkityksellisiä kasvua asiakkaille. Monikanavaisuus on avainsana, kun Arvo Agenda tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja markkinointiin, jotka ulottuvat tekoälyn hyödyntämisestä aina sosiaalisen median strategioihin.


Uudistuksen myötä Arvo Agenda on päivittänyt brändinsä ja strategiansa vastaamaan nykypäivän markkinoinnin vaatimuksia. Brändi ei ole enää vain ulkoinen kuori; se on elävä kokonaisuus, joka kuvastaa yrityksen syvintä olemusta. Strategia puolestaan ohjaa Arvo Agendan tekoja, varmistaen, että jokainen askel tukee yrityksen pitkän aikavälin tavoitteita ja sitoutumista asiakasarvoon.


Arvo Agenda 2.0 on täällä.


75 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page