top of page

Arvo Agenda: Arvoa, Menestystä ja Vaikuttamista

Sosiaalisen median vaikutusvalta kasvaa päivä päivältä. Yhä useammat henkilöbrändit ja yritykset pyrkivät hyödyntämään monikanavaisia some-alustojen voimaa tavoittaakseen yleisönsä ja rakentaakseen vahvempaa brändiä. Tässä kilpailussa menestyminen ei ole aina helppoa, mutta onneksi on olemassa Arvo Agenda, joka on omistautunut auttamaan vaikuttajia, urheilijoita, taiteilijoita ja kaikkia jotka haluavat menestyä sosiaalisessa mediassa.

Arvo Agenda ei ole vain tavallinen valmennus- ja konsultointiyhtiö. Se on korkeatasoinen toimija, jonka päämääränä on aina tuottaa lisäarvoa asiakkailleen monella eri tavalla. Yksi keskeinen periaate Arvo Agendan toiminnassa on, että arvoa voidaan tuottaa monin tavoin.

Taloudellinen Arvo: Arvo Agenda auttaa asiakkaitaan menestymään taloudellisesti. Se ei ole vain tyhjä lupaus, vaan Arvo Agendan asiakkaat on saavuttanut merkittäviä tuloksia. Arvo Agendan päävalmentaja Janika Tommila on myös ennen Arvo Agendan perustamista onnistunut nostamaan vaikuttajamarkkinointitoimiston liikevaihdon nollasta yli 1.3 miljoonaan euroon vain kahdessa vuodessa. Arvo Agendan kaikessa tekemisessä ohjaa tuloksien tuottaminen asiakkaille.


Laadullinen Arvo: Arvoa ei kuitenkaan voida mitata pelkästään rahassa. Laadullinen arvo on yhtä tärkeää. Arvo Agenda panostaa laatuun ja auttaa asiakkaitaan kehittämään korkealaatuisia sisältöjä sekä brändäämään itsensä vaikuttavasti sosiaalisessa mediassa. Laadullinen arvo on olennainen osa menestystä somen maailmassa. Ilman laatua tekemisessä ei voi menestyä taloudellisesti.

Arvomaailma: Arvo Agenda uskoo vahvasti arvoihin. Yrityksen toiminta perustuu vahvaan arvomaailmaan. Arvo Agendan toimitusjohtaja Janika on toiminut aina yritysmaailmassa arvopohjaisesti ja pitää tiukasti kiinni siitä, että asiakkaat voivat aina luottaa häneen. Arvo Agenda ei koskaan tavoittele pikavoittoja vaan keskittyy pitkäjänteiseen liiketoimintaan vastuullisesti. Myös asiakkailta edellytetään vastaavaa arvomaailmaa.Arvo Agenda perustettiin keväällä 2023, kun Janika Tommila ymmärsi, ettei näe vaihtoehtona enää olla palkkatöissä. Janikalla on vahva visio miten liiketoimintaa tehdään kestävästi. Toimintaa ohjaa se, että arvot ja tulos eivät ole irrallisia asioita. Nykypäivän johtajan täytyy kyetä tekemään sosiaalisesti kestävää liiketoimintaa, joka tuottaa tulosta.


Inhimillisyys ja arvot on Arvo Agendan koko olemassaolon ydin. Teemme liiketoimintaa meidän omilla kasvoilla, maineella ja ammattitaidolla. Haluamme olla täysin varmoja siitä, että meidän asiakkaat saavat parasta mahdollista lisäarvoa.


Janika Tommilalla on vahvaa kokemusta yritystoiminnan kehittämisestä ja sen johtamisesta, luovista konsepteista sekä markkinointistrategioista. Janika Tommila on kaupallistaja, jonka työn ytimessä on tuloksellisuus asiakkaille.


13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page