top of page

Arvo Agendan toimitusjohtaja

Päivitetty: 17. syysk.


Sosiaalinen media ja tuloksellinen sekä datalähtöinen markkinointi ovat nykypäivän liiketoiminnassa korvaamattomia välineitä menestyksen saavuttamiseksi. Yksi nimi, joka nousee esiin kaupallistamisen asiantuntijana, on Janika Tommila. Hän on Arvo Agendan perustaja ja toimitusjohtaja, jonka vahva ammatillinen osaaminen on auttanut lukuisia yrityksiä ja vaikuttajia saavuttamaan huimaa menestystä sosiaalisessa mediassa. Tänä päivänä Janika valmentaa vaikuttajia tienaamaan sosiaalisella medialla rahaa sekä toimii erilaisissa yrityksissä kasvukonsulttina.


Vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri Vaikka hän on nuori iältään, hänellä on merkittävä lista saavutuksia taustallaan. Janika on rakentanut tyhjästä yhden Suomen suurimmista vaikuttajamarkkinointitoimistoista. Toimisto levisi kahdelle paikkakunnalle ja työllisti jopa 12 asiantuntijaa. Janikan johdolla toimiston liikevaihto nousi nollasta eurosta yli 1.3 miljoonaan euroon vain kahdessa vuodessa. Janika johti toimistoa operatiivisesti yksin koko ajan ja vastasi työssään hallitukselle. Janika myi osuutensa yrityksestä ja erosi omasta pyynnöstään keväällä 2023.

Markkinoinnin -ja myynnin kokonaisvaltainen ymmärrys Ennen Arvo Agendaa Janika Tommila toimi erilaisten mainos- ja markkinointitoimistojen myynti- ja asiakkuusjohtajana. Hänellä on vahvaa taustaa niin B2B- kuin B2C-markkinoinnista. Hän on osallistunut IT-alan työnantajamielikuvan rakentamiseen ja kehittänyt kosmetiikkabrändien TikTok-strategioita. Janika on ollut mukana luomassa uusia myyntiprosesseja ja ottanut käyttöön CRM-järjestelmiä. Lisäksi hänen johdollaan on läpiviety useampi brändiuudistus. Hän on myös vastannut sadoista rekrytoinneista ja koulutuksesta, ja onnistunut ylittämään asetetut tavoitteet.

Nykyinen rooli Arvo Agendalla Tänä päivänä Janika Tommila toimii valmentajana ja konsulttina Arvo Agendalla. Hän auttaa yrityksiä kaupallistamaan tuotteita, palveluita ja henkilöbrändejä. Janikan asiakkaita ovat sekä B2B- että B2C-asiakkaat, jotka kaikki tavoittelevat kasvua ja menestystä. Janika Tommila ei ole unohtanut juuriaan vaikuttajamarkkinoinnissa. Hän valmentaa aktiivisesti vaikuttajia tekemään vaikuttamisesta taloudellisesti kannattavan ammatin. Janika tietää, miten erilaisia ja erikokoisia henkilöbrändejä kaupallistetaan, ja hänellä on vahvoja näyttöjä tässä. Hänen asiakkaitaan ovat niin TikTok, Instagram, YouTube kuin LinkedIn -vaikuttajat. Janika haluaa korostaa, että hän on itse saavuttanut parhaat tuloksensa juuri sillä alueella, jota hän nyt opettaa - myynnissä ja kaupallisuudessa.

Janika Tommilan monipuolinen kokemus ja vahva asiantuntemus tekevät hänestä korvaamattoman kumppanin kaikille, jotka haluavat menestyä sosiaalisessa mediassa ja kaupallistaa oman vaikuttajuutensa.


Hänen näyttönsä tuloksista puhuvat puolestaan, ja hän jatkaa valmentamisen, markkinoinnin ja kaupallistamisen pioneeriuransa rakentamista. Kun tarvitset asiantuntijaa, joka todella ymmärtää kaupallistamisen maailman, voit luottaa Janika Tommilaan. Hänen intohimonsa ja osaamisensa tekevät hänestä arvokkaan kumppanin matkalla kohti menestystä sosiaalisen median viidakossa.


28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page