top of page

Kuka Janika Tommila?

Updated: Jan 14

Sosiaalisen median ja datalähtöisen markkinoinnin rooli liiketoiminnassa on korvaamaton. Näin ajattelee Arvo Agendan toimitusjohtaja, Janika Tommila. Hänen intohimo markkinointiin ja lukuihin on ollut avainasemassa lukuisien yritysten sekä vaikuttajien menestyksessä.


Janika Tommila on Arvo Agendan toimitusjohtaja ja perustaja. Hän on markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on nuoresta iästään huolimatta ollut tulosvastuullisissa sekä hands-on rooleissa erikokoisissa markkinointitoimistoissa jo monen vuoden ajan. Hän on ennen Arvo Agendaa toiminut toimitusjohtajana yhdessä Suomen suurimmassa vaikuttajamarkkinointitoimistossa luotsaten sitä suurella sydämellä yhden hengen toimistosta yli 10 henkeä työllistävään yritykseen, joka on tunnettu omalla alallaan ja liikevaihto ylitti miljoonan jo toisena toimintavuotena. Ennen tätä Janika toimi sisältö -ja natiivimarkkinointiin erikoistuneessa toimistossa ensin projektipäällikkönä ja sen jälkeen aluejohtajana. Tällöin tuli hyvin tutuksi niin advertoriaalit, natiivimainonta ja muu sisältömarkkinointi.

Näiden tehtävien lisäksi Janika on ollut digitaalisen markkinoinnin ja myynnin parissa mm. Sanoma Media Finlandilla.


Janika on uransa aikana myynyt, ostanut ja kehittänyt mm. seuraavia markkinointiratkaisuja: alueellinen ja valtakunnallinen printtimainonta, alueellinen ja valtakunnallinen natiivimainonta, alueellinen ja valtakunnallinen sisältömarkkinointi, alueellinen ja valtakunnallinen bannerimainonta, SEO, SEM, Wix ja WordPress verkkosivut, vaikuttajamarkkinointi, maksetun mainonnan ostaminen, sosiaalisen median strategiat ja mainonta ja AI-ratkaisut. Lähes mitä tahansa digitaalisella markkinoinnilla halutaan saavuttaa tai tehdä on Janikalla siitä kokemusta. Näiden lisäksi Janika on rakentanut lukuisia rekrytointiprosesseja ja muotoillut menestyksekkäästi organisaatiokulttuuria. Tälle myös Janikan sydän sykkii!


Janika Tommilan intohimo ja monipuolinen kokemus tekevät hänestä merkityksellisen kumppanin kaikille, jotka tavoittelevat menestystä digitaalisessa maailmassa ja haluavat kaupallistaa oman vaikuttavuutensa. Janika on tehnyt paljon markkinointia esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle, kosmetiikka- ja hygieniapuolelle sekä elintarvikkeiden pariin. Näiden lisäksi vahvaa kokemusta löytyy B2B- asiakkuuksista erityisesti asiantuntijapalveluiden puolelle.Janika Tommila
Janika Tommila CEO & Founder

045 845 9449 | janika@arvoagenda.fi

99 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page