top of page

Verkkosivu-uudistus & uusien kotisivujen teko

Me ymmärrämme, että käyttäjäkokemus on avainasemassa verkkosivujen suunnittelussa. Siksi keskitymme luomaan sivustoja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimivat saumattomasti eri laitteilla, latautuvat nopeasti ja tarjoavat selkeän navigoinnin. Tavoitteenamme on varmistaa, että sivustonne ei ainoastaan tavoita kohderyhmäänne, vaan myös tarjoaa heille miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen, joka kannustaa heitä palaamaan uudelleen ja uudelleen. Meidän kautta voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen hinnan laadusta tinkimättä.

Verkkosivut ovat nykyaikaisen liiketoiminnan kulmakivi. Verkkosivujen puutteellisuus niin visuaalisen että sisällön puolesta on merkittävä haitta liiketoiminnalle. 
 

Meidän näkemys toimivista verkkosivuista

Verkkosivusi ovat usein ensimmäinen kosketuspinta potentiaalisiin asiakkaisiin. Modernit, visuaalisesti houkuttelevat ja käyttäjäystävälliset sivut luovat positiivisen ensivaikutelman ja kertovat yrityksesi ammattimaisuudesta. Suurinosa netin käyttäjistä on todella kriittisiä sen suhteen ovatko sivut nopeat, visuaaliset ja helposti luettavat.
Moni asia parantaa käyttäjäkokemusta, joka on avainasemassa asiakkaiden pitämiseen sivustollasi pidempään ja heidän muuttamiseensa liideiksi tai näin asiakkaiksi.

Verkkosivujen visuaalinen ilme on olennainen osa brändin identiteettiä, vahvistaen yrityksen imagoa ja viestintää. Houkutteleva ja yhtenäinen design lisää luottamusta ja sitouttaa kävijöitä, tehostaen brändin tunnistettavuutta. Visuaaliset elementit, kuten värit, fontit ja kuvat, tulee valita huolellisesti, jotta ne välittävät oikean viestin ja tunteen kohdeyleisölle.  Arvo Agendan suunnittelemiin ja toteuttamiin verkkosivuihin kuuluu aina automaattisesti selkeä brändi-ilme ja värimaailma toiveiden mukaisesti.

Verkkosivujen tekemisessä täytyy ottaa huomioon hakukoneoptimointi. SEO:ssa korostuvat nopea lataus ja käytettävyys. Selkeät URLit ja optimoidut otsikko- sekä kuvaustagit parantavat sekä käyttäjäkokemusta että sivuston hakukonenäkyvyyttä, edistäen tehokasta indeksointia ja korkeampaa CTR:ää hakutuloksissa. Näiden elementtien huolellinen suunnittelu ja optimointi uusilla verkkosivuilla varmistavat, että sivusto ei ainoastaan houkuttele kävijöitä vaan myös pitää heidät kiinnostuneina ja edistää sivuston tavoitteita hakukoneiden näkökulmasta.

Arvo Agenda on erikoistunut luomaan maksimissaan 10 välilehden verkkosivustoja, jotka eivät vaadi koodausta. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota yrityksellesi räätälöidyn, esteettisesti hienon ja tehokkaan verkkosivuston, joka on samalla helppo päivittää ja ylläpitää. Meille on tärkeää, että et tarvitse meitä siihen, että voit jatkossa päivittää sivuja. Tarjoamme luotettavan hostingin ja huolehdimme sivustosi turvallisuudesta, mukaan lukien SSL-sertifikaatin, joka takaavat turvallisen yhteyden sivustosi ja sen käyttäjien välillä.

Avaimet käteen verkkosivut alkaen 1 760 € + alv & toimitus viikossa

bottom of page