top of page

Sopimuspohja

Jokainen, joka sopii kaupallisesta yhteistyöstä tulee vahvistaa yhteistyö jollain tavalla. Arvo Agenda tuntee vaikuttajamarkkinoinnin alan, lainsäädännön ja markkinan standardit. Olemme luoneet yksinkertaisen ja laadukkaan PDF -sopimuspohjan, joka personoidaan jokaiselle vaikuttajalle erikseen. Asiakkaan mahdollinen logo, brändivärit ja kuvat otetaan sopimuksessa huomioon.

Vaikuttajasopimuspohja

59 €

59

Personoitu sopimuspohja, jonka vaikuttaja lähettää aina yhteistöitä tehdessään asiakkaille.

Voimassa kunnes peruutetaan

Personoitu sopimuspohja

Personoitu sopimuspohja on jokaisen, joka tekee kaupallisia yhteistöitä tärkein investointi. Yritysten välillä on täysin normaalia, että sopijapuolet asettavat yhteistyölle reunaehdot. Vaikuttaja on yrittäjä, joka on täysin oikeutettu kertomaan millä ehdoilla on valmis tekemään yhteistyötä.

Ethän anna kenellekään oikeutta tehdä mainoskampanjaa sinun kasvoilla ja vedota väärinkäsitykseen?

Vaikuttajien pyynnöstä olemme luoneet helposti ymmärrettävän ja asiakaslähtöisen sopimuspohjan, joka täytyy olla jokaisella, joka myy kaupallisia yhteistöitä.

 

  • Sopimusehdot personoidaan sinun yrityksesi nimelle. PDF toimitetaan vuorokauden kuluessa maksusta sinun toimittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sopimuspohja on ostettavissa meidän verkkokaupasta.

 

  • Jokainen yrittäjä, eli myös vaikuttaja päättää millaisin ehdoin myy palveluitaan. Olemme koonneet seitsemän kohdan sopimuksen, jossa turvaat oman selustasi.

 

  • Sopimus voidaan toimittaa kenelle tahansa, joka sinulta tilaa kaupallisen yhteistyön. Sopimus ei vanhene.

 

  • Sopimus ei ole liian jyrkkä, eikä pelota yhteistyökumppaneita. Annat itsestäsi ammattimaisen kuvan.

 

  • Sisältö koostuu laskutuksesta, materiaalien käyttöoikeuksista, yhteistyön aineistoista, peruutusoikeudesta, reklamoinnista, salassapidosta ja yleisistä sopimusehdoista.

 

  • Sopimuksen on tehnyt Arvo Agenda eikä sopimusta ole tehty asianajajan kanssa. Sopimuksen sisältö perustuu yleisiin riitatilanteisiin, joita vaikuttajat ovat omien sanojensa mukaan kohdanneet.

Palautteita asiakkailta

Tämä valmennus tuli niin hyvään saumaan mun tilin kasvun kanssa ja oon suoraan saanut nostettua hinnat järkeviksi. Siinä missä aiemmin mietin, että kehtaanko pyytää tämän verran -
 ei ne kuitenkaan maksa, niin laitan varman päälle tän, oon siirtynyt siihen, että pystyn itsevarmana sanomaan hinnan ja myös kieltäytymään yhteistöistä mitkä ei lähellekään kohtaa sen kanssa.
Kieltäytynyt esim. sellasista summista, jotka saadessani olisin aiemmin hyppiny riemusta.
 
Nykyään pidän omia puoliani ja luotan, että ne oikeat kunnolla maksavat kumppanit vielä löytyy, enkä myy itseäni enää halvalla, vaikka yritykset yrittäiskin tinkaa. Laatu korvaa määrän <3 
* Palautteen antamisen jälkeen vaikuttaja kertoi Arvo Agendalle tehneensä elämänsä suurimman yhteistyön meidän oppien perusteella, jossa rahapalkkio oli 6 790 euroa ja vaikuttaja sai tämän lisäksi 2 000 euron tuotteet veloituksetta.
bottom of page