top of page

Toimitusjohtaja & valmentaja

Arvo Agenda on kaupallinen valmennusyritys, jonka tarkoituksena on auttaa henkilöbrändejä sekä yrityksiä menestymään modernilla tavalla. Janika Tommilan vahvuutena on sosiaalisen median tileillä (TikTok, Instagram ja LinkedIn) kaupallistaminen sekä brändien kaupallisten strategioiden luominen. Janika auttaa henkilöbrändejä ja yrityksiä tunnistamaan omien asiakkaiden ostokäyttäytymisen sekä luomaan mahdollisuuksia menestyä. Kaikkea tekemistä ohjaa vahva tuloksellisuus.

 

Janika Tommila on vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri. Janika on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta rakentamaan nollasta yhden vaikuttajamarkkinointitoimiston, josta tuli yksi Suomen suurimmista toimistoista. Toimisto levisi kahdelle suurelle paikkakunnalle ja työllisti parhaillaan 13 asiantuntijaa. Liikevaihto ylsi nollasta eurosta yli miljoonaan euroon vain kahdessa vuodessa. Toimiston operatiivisen johtamisen lisäksi Janika oli tiukasti mukana "hands-on" toiminnoissa ja johti myyntiä. Janika on lisäksi toiminut Suomen usean tunnetun Suomalaisen vaikuttajan managerina ja neuvotellut itsenäisesti heille mittavia yhteistyökokonaisuuksia. Janika on manageroinut urheilijoita, näyttelijöitä, somevaikuttajia sekä luovan alan ammattilaisia.

 

Ennen tätä Janika on toiminut erilaisten mainos -ja markkinointitoimistojen myynti -ja asiakkuusjohtajina. Janika on aikanaan aloittanut uransa puhelinmyyjästä, jolloin myi B2B- yrityksille markkinointiratkaisuja. Tästä pikkuhiljaa on kasvettu haastavimpiin rooleihin ja nykyään hän toimii Arvo Agendan toimitusjohtajana. Janika vastaa Arvo Agendalla taloudesta, valmennuksesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

 

Janika tietää miten erilaisia ja erikokoisia henkilöbrändi kaupallistetaan ja hänellä on tässä onnistumisesta vahvoja näyttöjä. Janikan asiakkaita on niin TikTok, Instagram, YouTube ja LinkedIn -vaikuttajat. Janika haluaa valmentajana korostaa sitä, että hän on itse tehnyt uransa parhaimmat tulokset juuri sillä mistä hän nyt opettaa - myynnillä ja kaupallisuudella.

Janika Tommila.png

Janika Tommila

bottom of page